Voorlopig oordeel Single line

€ 565 p.p. excl. BTW

Willen u en uw tegenpartij weten wie er gelijk heeft, maar ziet u beiden een dure en lange rechtszaak niet zitten? Wilt u ook liever niet in één gezamenlijk gesprek? Kate geeft u en uw tegenpartij:

• een inschatting van de uitkomst van een rechtszaak,
• In één op één videogesprekken (twee met u, twee met uw tegenpartij).
• Kate vertelt u ook wat zij in uw geval een redelijke schikking vindt.
• U komt beiden zonder advocaat.

Daarmee kunt u het verder onderling oplossen.
€565 excl. BTW per partij
+ €100 excl. BTW per bespreking in kantoor i.p.v. video

Heeft u een conflict met een andere onderneming of ondernemer? Dan is de kans groot dat beide partijen zich steeds verder ingraven in hun eigen standpunt. Het wordt dan steeds moeilijker om er samen uit te komen.

Als u beiden:

  • van een onafhankelijke deskundige wilt weten wie er gelijkt heeft,
  • maar geen zin heeft in een lange en dure rechtszaak,
  • en ook liever één op één met Kate spreekt ipv in een gezamenlijk gesprek met de tegenpartij,

dan kiest u voor een Voorlopig oordeel Single line van Kate. Kate spreekt u en uw tegenpartij allebei twee keer. Zij hoort uw standpunten en vraagt in het tweede gesprek uw reactie op de standpunten van de tegenpartij. Daarna geeft Kate een voorspelling van wat een rechter of een arbiter zal oordelen. Dan weet u beiden wat u te wachten staat.

Omdat Kate een rechtszaak juist wil voorkomen, geeft zij u ook een voorstel voor een redelijke schikking. Dan weet u beiden genoeg om het conflict op een redelijke manier op te lossen.

Stap 1: data prikken voor de gesprekken

Stap 2: Toegang beveiligde online omgeving

Kate geeft beide partijen toegang tot een beveiligde omgeving van Kate, waarin u documenten of ander materiaal kunt uploaden ter voorbereiding van het videogesprek. Bijvoorbeeld een overeenkomst, e-mails of andere berichten. Beide partijen kunnen hun eigen en elkaars materiaal zien, zodat u goed kunt reageren.

Stap 3: Videobellen met onafhankelijke deskundige

De videogesprekken gaan eenvoudig via ons systeem met uw smartphone, tablet of andere computer via een veilig video-belsysteem. Als u liever fysiek in een vergaderruimte met elkaar spreekt, dan kan dat natuurlijk ook tegen bijbetaling van €100 excl. BTW per gesprek.

U en uw tegenpartij vertellen beiden uw eigen kant van het verhaal. De onafhankelijke juridisch deskundige zal vragen stellen om de juridische posities van beide partijen helder te krijgen. De deskundige geeft u vervolgens een inschatting van het oordeel van een rechter of een arbiter, in het geval u een rechtszaak zou volgen. De deskundige geeft u bovendien zijn oordeel over wat hij of zij in de gegeven situatie een redelijke schikking zou vinden.

U kunt alle zakelijke geschillen aan Kate voorleggen. Denk bijvoorbeeld aan problemen over:

Inkoop
Verkoop
Arbeidsconflicten
Contractbreuk
Schending van afspraken
Beëindiging van een contract
Schade
Aansprakelijkheid
Problemen tussen bestuurders of vennoten
Problemen over samenwerking
Intellectuele eigendom
ICT
Media
Evenementen

Menu